Nomenats set inspectors majors de Policia i un sotsoficial de Bomber

Educació aprova els decrets de publicació de quatre diplomes professionals inicials

Recurs PoliciaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat el nomenament de set inspectors majors de Policia en període de formació, segons ha informat el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, aquest dimecres a la roda de premsa posterior al consell de ministres. Així, l'objectiu dels nous nomenaments, que s’han desenvolupat mitjançant concurs-oposició per promoció interna, és poder dotar d’un comandament B1 a cada unitat de les diferents àrees del departament de Policia.

En aquest sentit, els nomenatsrealitzaran les tasques pròpies d'un comandament de l’escala executiva de nivell B1 de Policia, acomplint a més de les tasques operatives i executives que els puguin correspondre, les funcions de comandament operatiu,

supervisió, coordinació i gestió de les unitats i de comandament superior dels grups i les seccions en què s’estructura el Cos.

A més, l'executiu també ha aprovat el nomenamenten període de formació d’un nou sotsoficial de primera de nivell B3 adscrit al cos de Bombers.

Publicació dels programes de diplomes professionals

Educació ha aprovat els decrets de publicació de diversos Programes de diplomes professional inicial com el d'auxiliar d’estètica i perruqueria; auxiliar de manteniment d’habitatges i instal·lacions; auxiliar de serveis comercials; i operador informàtic/assistent d’atenció a l’usuari en TIC.

En aquest sentit, segons ha informat el ministre Jover, des del ministeri s'està portant a terme una renovació de l'ofertaen formació professional per tal d’adaptar-se a les necessitats del sector i assimilar-se a les titulacions europees.

tracking