Salut

La Creu Roja deixarà de fer el transport sanitari no assistit

El Govern convoca un concurs per contractar una empresa que haurà d'assumir la plantilla de l'entitat

La Creu Roja queda fora del concurs del transport sanitariFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha convocat la licitació del transport sanitari no assistit que fins ara feia la Creu Roja i que deixarà de fer quan finalitzi la pròrroga vigent fins al 31 de desembre. El ministre Eric Jover ha explicat en la roda de premsa posterior al consell de ministres que l'entitat no entrarà al concurs perquè el plec de bases per a empreses privades s'escapa de l'objecte de l'ONG i de comú acord amb l'executiu s'ha arribat a aquesta entesa. El que sí marca el concurs és que l'empresa que assumeixi el servei ha de quedar-se els 11 treballadors que integren la plantilla que feien aquesta tasca per a la Creu Roja i respectar la seva antiguitat com a empleats.

El ministre ha recordat que aquest servei és per traslladar persones que no requereixen atenció sanitària en el desplaçament però que no el poden fer soles per a rebre els tractaments que corrrespongui. I ha recalcat que es trobarà la solució perquè a partir del 31 de desembre funcioni el servei en el cas que no hi hagi encara l'adjudicatari del servei.

La política de preus fixada pel Govern és que la CASS marqui una tarifa i assumeixi el 90% d'aquesta xifra i el 10% l'haurà d'abonar l'usuari, i la diferència entre la tarifa i el que estableixi l'empresa la pagarà el Govern.

tracking