Recurs per suspendre de nou la causa primera del 'cas BPA'

Clavera ho defensa per l’actuació de la batlle imputant Rajoy

El judici de la causa primera de BPA.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’advocat Alfons Clavera, que representa dos imputats en la causa primera del cas BPA, va demanar el 9 de setembre passat la suspensió de la vista que se celebra al Tribunal de Corts i que s’incoï la nul·litat d’actuacions. El motiu que va exposar en un dosier de més de 40 folis és que considera que s’hauria de tenir en compte la investigació que porta a terme la batlle i que ha suposat la imputació de l’expresident espanyol Mariano Rajoy i la cúpula d’Interior i del ministeri d’Hisenda.

Clavera és l’artífex d’aquesta actuació de la batlle que pot suposar la declaració de Rajoy i que, de moment, ja s’ha traduït en la constitució d’una comissió d’investigació al Congrés dels Diputats espanyol per intentar aclarir les actuacions de la denominada policia patriòtica en l’operació Catalunya contra polítics independentistes. La presentació del recurs a Corts ha estat revelada per elmon.cat. Sthéfanie Garcia ha citat els dirigents del PP arran de la denúncia de l’Institut de Drets Humans d’Andorra, que també està representat per Clavera, per dilucidar si les actuacions del comissari Villarejo i d’altres policies van atemptar contra la sobirania d’Andorra.

En el seu recurs al Tribunal de Corts, el lletrat demana que s’incorpori a la causa aquesta nova investigació en considerar que va influir en la nota de la FinCEN i la intervenció de BPA.

tracking