OCUPACIÓ

El nombre de demandants de feina baixa a 374 a l'agost

El nombre de beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària va ser aquest agost de 20 persones

Cues ocupació. Servei immigració.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mes d'agost ha tancat amb 374 persones inscrites al Servei d'Ocupació que buscaven feina, una xifra que baixa un 1,6% respecte al mes anterior -el que suposen sis persones menys- i un 44,2% en comparació amb el mateix mes de l'any anterior, segons les dades que publica avui el departament d'Estadística.

Així, aquest agost es van oferir 1.313 llocs de feina, el que equival a una variació mensual negativa del 4,9% comparat amb el mes anterior, quan hi havia 1.381 ofertes, i una variació positiva del 34,1% respecte l'any anterior quan hi havia 979 ofertes de treball.El nombre de beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària va ser aquest agost de 20, un 5,3% més que al juliol, quan eren 19 persones i un 85,5% menys que a l'agost de l'any passat, que n'eren 138.

Aquest mes d'agost s'han ofert 21 contractacionsmitjançant el Servei d’Ocupació i 13 mitjançant els programes de treball temporal. A més, del total de persones inscrites al Servei d'Ocupació, n'hi ha 61 que van trobar feina pels seus propis mitjans.Pel que fa al nombre de demandants en millora, l'agost va concloure amb 307 inscrits, un 5,2% menys que al juliol d'aquest any quan hi havia 324, i un 49% menys respecte a l'agost de 2021 quan hi havia 602 persones.

Per altra banda, el nombre de demandants de serveis a final de mes és de 65. D’aquests, un és demandant en situació de baixa mèdica superior a 6 mesos i 64 són demandants de serveis en situació d’ocupació. La variació respecte al mes anterior és negativa d’un 1,5% per als demandants de serveis en situació d’ocupació i nul·la per als demandants de serveis en situació de baixa mèdica superior a sis mesos.

tracking