ENSENYAMENT

Educació no ha detectat cap cas d'absentisme escolar aquest inici de curs

La 38a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor s’inaugura amb ponències sobre la pandèmia i el conflicte bèl·lic d’Ucraïna

La ministra Vilarrubla durant la inauguracióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Educació iEnsenyament SuperiorEsterVilarrublaha confirmat aquesta tarda en el marc de la inauguració de la 38a edició de la Universitat d'Estiu iTardor(UETA) que el ministeri d'Educació no ha detectat cap cas d'absentisme escolar des de l'inici d'aquest curs. Les declaracions deVilarrublaarriben dues setmanes després que fonts del ministeri d'Educació asseguressin que el germà de la nena del vel no es podria acollir a cap programa especial per a poder realitzar les classes de forma virtual des de casa seva i hauria d'assistir al centre educatiu seguint la norma­tiva. La titular de la cartera, però, ha descartat referir-se a cap cas concret.

LaUETA, que enguany s'engloba sota el títol "Un món en estat d'emergència: transformacions i innovacions" amb conferències sobre la pandèmia i el conflicte bèl·lic d'Ucraïna s'hainiciatavui al Centre de Congressos d'Andorra la Vella amb la presència de diversos ponents. "La temàtica és dura, però si podem fer-ne reflexió, els ciutadansho agrairan" ha asseguratVilarrubla.

tracking