Sanitat

Font està disposat a augmentar les tarifes dels odontòlegs

El titular de Salut assenyala que el ministeri és coneixedor de la situació i que s’obrirà una ronda de negociació “amb tots els col·lectius que sigui necessari”

El ministre de Salut, Albert FontFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"El ministre de Salut ja té prous anys per enrecordar-se que ja fa uns anys que cada any s’impugnava el conveni; cada any era tònica que de forma sistemàtica el col·lectiu de metges denunciava el conveni amb la CASS per renegociar”, ha assegurat el ministre de Salut, Albert Font, aquest matí en relació a l'anunci que els odontòlegs volen abandonar la CASS. El titular de la cartera de Salut ha apuntat que aquesta és més una mesura de pressió que no pas “una amenaça”. “Entenc que consideren que ha arribat el moment de reiniciar una tanda de negociacions, cosa que s’havia deixat de fer, i penso que en un moment o un altre s’havia de fer”. Així, Font considera “una necessitat; estarem disposats a tot el que ens demanin” en relació a la revisió de tarifes.

Reunió amb els metges

En aquest sentit, Font també ha concretat que aquest matí s’ha produït una reunió amb el col·lectiu de metges que han traslladat al ministre la intenció també d’impugnar el conveni de la CASS. “De cap de les maneres es podrà dir que el ministeri es tanca en banda o boicoteja unes negociacions que considero legítimes després de tant de temps”, ha manifestat en l'acte d'inauguració d'una escultura per la donació d'òrgans al Parc Central.

tracking