Gastronomia

Degustacions i 'showcookings' a l'Andorra Taste Popular

Setze restauradors oferiran degutacions al carrer dels Veedors d'Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Andorra Taste Popular ha donat el tret de sortida avui amb degustacions, 'showcookings', tallers per a infants i música en directe al carrer dels Veedors d'Escaldes. Durant tot el cap de setmana, setze restuaradors, botigues gourmet i rebosters andorrans oferiran plats típics del país i d'altres de fusió a un preu de quatre tokens (quatre euros) . A més, els visitants també podran participar en 'showcookings' o tallers de cervesa, de vins, d'oli i d'embotits.L'espai també comptarà amb un reservat per als més petits, l'Aula Kids, on dos participants de Masterchef 6 donaran trucs culinaris als infants.

Cloenda de les jornades professionals

Les jornades professionals de l'Andorra Taste han posat avui el punt final. L'acte de cloenda ha comptat amb la presència d'alta càrrecs com el cap de Govern, Xavier Espot, el ministre de Turisme, Jordi Torres, la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, la cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili o el cònsol menor d'Escaldes, Quim Dolsa.

Durant la jornada d'ahir, el cuinerNanduJubany va exposar el seu últim projecte al Principat, el restaurantHincha, en col·laboració amb el futbolista Leo Messi. L'espai obrirà a finals d'any i la seva proposta gastronòmica es basarà en les carns. Relacionat amb el futbol, el cuiner oferirà unes postres "amb forma de pilota d'or". Es tractarà del segon restaurant del xef català al país, que ja compta amb elrestaurantDiamant d'Andorra la Vella.

tracking