La policia busca els lladres d'un xalet d'Andorra la Vella

El cos ha estat avisat a les 12.30 hores quan s'ha vist sortir un home de l'habitatge

Un policia de l'àrea de seguretat ciutadanaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha activat "tots els efectius de policia judicial, fronteres i seguretat ciutadana per localitzar els dos individus" implicats en el furt a un xalet aquest migdia a Andorra la Vella. El cos de seguretat ha informat que han estat avisats a les 12.30 hores d'avui quan s'ha vist sortir de l'habitatge un home que hauria accedit a l'interior per una finestra.

El presumpte lladre anava vestit amb una samarreta blanca, uns pantalons color marró, unes sabatilles blanques i una gorra blau fosc, segons la descripció facilitada per la policia. El cos de seguretat ha informat en un comunicat que en la investigació que s'ha obert se sospita d'un segon implicat en els fets. Es tractaria d'un home que hauria simulat fer esport al voltant del xalet on s'ha produït el furt i portava una jaqueta blava, pantalons curts, malles negres, calçat esportiu i gorra.

La policia assenyala que "es tracta d'un fet aïllat i analitza en aquests moments si l'home que ha accedit al domicili ha pogut endur-se algun objecte de valor".

tracking