Educació

El comitè bilateral Fulbright es reuneix a Barcelona

El projecte ofereix les Beques Fulbright per a estudiants que vulguin fer estada als Estats Units d'Amèrica i el programa Susi Summer per a docents

El comitè bilateral Fulbright Andorra reunit avui a BarcelonaGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè bilateralFulbrightAndorra s'ha reunit avui al consolat general dels Estats Units d'Amèrica a Barcelona per a mantenir la seva reunió anual. Durant la trobada, on hi han intervingut laministrad'Afers Exteriors Maria Ubach, la ministra d'Educació EsterVilarrubla, i la cònsol general dels Estats Units a Barcelona,KatieStana, s'ha fet un repàs dels programes associats al conveni, segons informa l'executiu en nota de premsa.

El comitè bilateral, que busca fomentar els intercanvis en l'àmbit educatiu, formatiu i cultural, es divideix, per una banda,en dues ofertes: les bequesFulbrighti el programaSusiSummer. Les primeress'adrecenatots els estudiants andorrans i el segon programa als docents de segona ensenyança, formació professional, batxillerat i tècnics del ministeri. Paral·lelament, el programa també ofereix als ciutadans estatunidencs venir al país com aassistentsde conversa de llengua anglesa.

tracking