Adjudicades les obres d'accessibilitat a l'escola francesa de Sant Julià

El consell de ministres ha aprovat avui una bateria de licitacions i adjudicacions a proposta del ministeri de Territori i Habitatge

El ministre Filloy a la presentació del reglament d'habitatges de protecció públicaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat aquesta tarda una bateria de licitacions i adjudicacions a proposta delministeride Territori i Habitatge. Una d'elles ha estat l'adjudicació dels treballs de millora d'accessibilitat a l'escola francesa de Sant Julià a l'empresa Construccions Purroy per 275.477,98 euros. D'altra banda, l'executiu ha aprovat per un import de 168.316,84 euros, l'adjudicació de les obres de millora de la CS251, al Forn de Canillo. L'empresaadjudicatàriaha estatProgeci s'encarregarà de la realització d'un tractament de sosteniment per reforçar un mur de maçoneria.

Pel que fa a les licitacions, Govern ha informat en el consell deministresl'aprovació de les obres de protecció del corrent d'arrossegalls de Pal, al riuCardemeller, corresponents al sector 1. El ministre Eric Jover ha informat que les actuacions tenen com a finalitat fixar i controlar l'erosió del terreny per evitar que es pugui mobilitzar part del volum del sòl superficial, que seria "potencialment inestable" a la zona de capçalera de la conca del riu d'Espalmera. Concretament, es preveu ubicar una malla de triple torsió reforçada ibulonscurts en aquelles superfícies de talús i terraplens adjacents a la plataforma de la CG4. El concurs nacional és de procediment obert, modalitat de contractació ordinària i les empreses es poden presentarfins el20 d'octubre. Tanmateix, s'ha aprovat la licitació de l'eixamplament i rectificació d'una voravia a la CG1, entre el carrer de les Costes i el PratSalit, entre els punts quilomètrics 2+560 al 2+885, les empreses poden presentar-se al concursfins el12 d'octubre.

Territori també ha aprovat la licitació per als treballs de les juntes de les estructures de carreteres generals i secundàries del país. Els treballs es concentraren en la boca oest del túneldels DosValires, la desviació d'Encamp, la rotonda d'Erts, el viaducte de FEDA, el pont Pla, el pont d'Anyós, el pont de la Baronia, els Plans i l'Aldosa de la Massana. El consell de ministres també ha licitat les obres d'arranjament de la xarxa viària de túnels 2022, concretament al túnel del Pont Pla, els túnels de les Dos Valires, els túnels de Sant Antoni, el de la Tàpia i el d'Arcalís. Les empreses interessades poden presentar-sefins el12 i el 20 d'octubre respectivament.

Encara amb el ministeri de Territori, Govern ha aprovat aquesta tarda la licitació de la fase 3 de les obres de manteniment a la CG2, a la zona de Bordes d'Envalirafins al cap del Port, a la parròquia d'Encamp. La licitació està obertafins el26 d'octubre.

D'altra banda, Govern ha licitat els treballs de reparació de la coberta-pati de l'escola de Germans de Riba d'Ordino, amb procediment obertfins el12 d'octubre. Finalment, l'executiu ha aprovat la licitació del concurs per a la selecció d'un professional d'arquitectura que s'encarregui de la redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament del futur cap d'Andorra la Vella. Les ofertes es poden presentarfins el6 d'octubre.

tracking