CONVENI AMB LA UIC

La Fundació Crèdit Andorrà amplia l'oferta formativa per a la gent gran

A partir del 19 d’octubre s’iniciaran les classes d’una nova oferta formativa per a població major de 50 anys conjuntament amb la UIC

Roda de premsa de presentació del conveni de Fundació Crèdit Andorrà amb la UICM.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Crèdit Andorrà ha presentat aquest matí un conveni de col·laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) que permetrà ampliar l'oferta formativa per a la població gran del Principat.

En concret, a partir del 19 d'octubre s'oferirà un programa que tindrà una durada de tres anys i que està destinat a la població major de50anys. En concret, es tractaran qüestions com història contemporània, microbiologia, psicologia positiva, però també temàtiques relacionades amb Andorra, com pot ser l'estudi d'art romànic, la història d'Andorra o les relacions entre el Principat i la Unió Europea en relació amb l'acord d'associació. Les inscripcions es poden formalitzar a partir d'avui ifins el14 d'octubre.

La directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, ha destacat que aquest conveni de col·laboració "permet ampliar els coneixements i consolidar l'objectiu de la Fundació Crèdit Andorra que és mantenir activa a la població gran". Per la seva banda, el JordiMiralbell, director del campus UIC, ha remarcat que és el primer programa que la UIC oferirà fora de l'Estat espanyol. "És un programa que pot fer molt de bé, especialmentpel que fa alasocialitzacióde la gent gran", ha asseverat Salvador Vidal, coordinador acadèmic del Campus de l'Experiència de la UIC.

Les classes es duran a terme tant en formant virtual com en format presencial, consolidant el model híbrid. Així un cop al mes lesclassesseran amb el professorat presencial al Principat, mentre que la resta de sessions seran en format virtual. Aquells estudiants que obtinguin un mínim de 30 crèdits rebran un diploma acreditatiu d'haver format el curs acadèmic.

tracking