Gastronomia

L'Andorra Taste arrenca amb un miler d'inscrits

L'esdeveniment vol consolidar la gastronomia el país com un atractiu turístic

Inauguració de l'Andorra TasteFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Andorra Taste ha arrancat aquest matí amb les ponències que xefs de renoma nivell nacionali internacional oferiran durant tres dies. El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha celebrat la participació en les jornades, que compten amb 1.000 inscrits de 25 països diferents. Torres ha detallat que l'objectiu de l'Andorra Taste ésposar en valorla gastronomia del país i fer-la esdevenir un nou atractiu turístic.

Per la seva banda, el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Joaquim Dolsa, ha celebrat que la parròquia aculli aquest esdeveniment. De fet, Dolsa ha destacat la importància de recuperar la cuina de proximitat en un context de crisis climàtica.

A partir de divendres i durant tot el cap de setmana se celebrarà "la part més lúdica", tal com ha recordat el ministre, que es tractarà d'una "trobada gastronòmica popular on els xefs del país seran els protagonistes". Serà un espai obert al públic on es podrà degustar tastets, atendre ashowcookingsi on els infants podranparticiparen elstallers culinaris. Tot això, amenitzat amb música en directe.

Inauguració de l'Andorra Taste

tracking