debat d'orientació política

Naudi destaca "l'harmonia i l'equilibri" de la coalició

El líder del grup parlamentari Ciutadans Compromesos celebra les inversions en mobilitat i posa en valor la "lleialtat" de la coal·lició

Carles Naudi en la intervenció aquesta tarda al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del grup parlamentari Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, ha celebrat aquesta tarda les inversions que l'executiu ha realitzat en mobilitat, especialment aquelles relatives a la parròquia de la Massana, que permetran "acostar-nos al visitant francès". De fet, Naudi ha posat en valor l'heliport nacional, el qual "permetrà salvar vides", ha asseverat en la intervenció al debtat d'orientació política.

En aquest sentit, Naudi ha posat en valor "l'harmonia i l'equilibri" de les mesures aplicades per l'executiu durant la legislatura per fer front als reptes del país. Aixím Naudi ha celebrat les pol·lítiques de FEDA, que ha "permès para el cop" i evitar pujades de preu més fortes. "L'habitatge és un dels problemes que tenim sobre la taula i hem anat posant mesures i més que en posarem; també de la mà dels salaris", ha afirmat Naudi. Amb aquesta valoració el líder de CC ha posat en valor "la lleialtat" dins de la coal·lició de Govern que ha reiterat pel que queda de legislatura.

tracking