Comerç

Epizen rep 300.000 clients en un mes d'obertura

La direcció del centre remarca que s'ha assolit l'objectiu de ser un nou motor turístic i econòmic

Epizen compleix un mes d'oberturaEpizen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre comercial Epizen ha tancat el primer mes de funcionament amb un balanç "molt positiu" per l'afluència de més de 300.000 clients, segons va informar aquest dimecres al matí. El director del centre lauredià, Edgar Martínez, assegurava que en aquest període s'ha pogut posar en marxa el projecte que dona feina a 400 persones i s'ha constatat "que hem assolit l'objectiu de convertir-nos en un nou motor econòmic del territori, en un nou dinamitzador econòmic i turístic, i alhora en una nova destinació dels Pirineus".

Els visitants que han acudit a Epizen són en un 35% residents a Andorra i la resta provenen majoritàriament d'Espanya i França, tot i que també hi ha hagut clientela de Portugal o Itàlia, exposaven des del centre, destacant que un dels espais més concorreguts ha estat el nou Carrefour. L'espai comercial es va ampliant amb l'obertura la setmana passada de la botiga d'esports Sprinter i properament obrirà la farmàcia i d'Epizen Lab "un pop-up de 400 metres quadrats" amb diferents marques, que servirà per completar la primera fase de les instal·lacions.

La direcció preveu crear 300 llocs de treballs més amb l'obertura de tres noves plantes que acolliran botigues i "una gran zona dedicada a la restauració, l'oci i l'entreteniment, amb una terrassa a l'aire lliure per gaudir d'activitats com cinema o actuacions musicals".

tracking