el temps

Avís groc per tempestes a la nit

Meteorologia alerta que a la tarda s'espera algun ruixat però que l'episodi "curt però intens" de tempestes arribarà a la nit

Avís groc per tempestes a la nitMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Meteorologia activa l'avís groc per un episodi "breu però intens" de tempestes. La previsióesque a la tarda caigui algun ruixat puntualment acompanyats d'algun tro, però a la nit s'esperen tempestes més fortes que es formaran al Prepirineu i travessaran el país de sud a oest i de nord a oest.

Protecció civil recorda que cal assegurar o retirar els objectes que puguin caure de balcons i terrasses, així com adaptar la velocitat dels vehicles a les condicions de la via i tenir precaució en les activitats a l'exterior.

Per demà s'esperen nous ruixats tempestuosos a la tarda, amb el pas d'una línia d'inestabilitat que podria fer créixer núvols convectius. L'estabilitat arribaria diumenge, amb l'arribada d'una dorsal anticiclònica que pujarà les temperatures al migdia amb màximes de 24 graus a la capital. El matí de dilluns també serà estable, amb possibles gotellades a la tarda.

tracking