Policia

La campanya de control de motos tanca amb 85 sancions

La policia ha sancionat a 69 dels 661 conductors que ha aturat

Motoristes del Cos de policia

Recurs Policia trànsit controls control

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya de circulació adreçada als conductors de motos, ciclomotors, vehicles de mobilitat personal (VMP) i bicicletes tanca amb un total de 85 sancions. De les 661 persones que s'han controlat, 69, corresponents a un 10,44% han estat sancionades perinfringirun total d'11 articles del codi de circulació, segons informa la policia. La campanya, que ha tingut lloc del 15 al 28 d'agost, tenia com a objectiu incidir en la circulació de motos,ciclomotors,VMPi bicis en bones condicions tècniques i administratives, a més de detectar els comportaments imprudents per tal de reduir accidents.

La majoria de sancions han estat per no mostrar el comprovant de la pòlissa de l'assegurançai/oel rebut de la seva vigència, amb un total de 23 multes, mentre que 12 han estat per circular sense guants adaptats a la circulació. Pel que fa a imprudències, la més sancionada ha estat la de no respectar els senyals o efectuar desplaçaments de forma errònia.

Visita a l'Estadi Nacional

D'altra banda, la policia ha tornat a visitar avui l'Estadi Nacional per acabar de tancar el dispositiu de seguretat que es posa en marxa diumenge amb el primer partit de l'FC Andorra a casa. A través de xarxes socials el cos assegura que l'operativa policial s'ha ajustat als canvis en les instal·lacions.

tracking