aeroport d'andorra-la seu

Arrenquen les obres per possibilitar els vols nocturns a l'aeroport

Un operari treballant a l'aeroport de la Seu.Cynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aeroports de Catalunya ja ha iniciat les obres per abalisar la pista d’aterratge i il·luminar la plataforma i l’àrea de rodatge d’avions de l’aeroport d’Andorra-la Seu. Això permetrà a aquesta infraestructura aeroportuària operar vols nocturns a partir de l’hivern vinent. L’actuació en l’aeroport alturgellenc suposa una inversió de més d’un milió d’euros.

Els treballs es fan en horari diürn i nocturn, en funció de l’activitat de l’aeroport d’Andorra-la Seu, per no afectar-ne així l’operativa. Això obliga les empreses adjudicatàries dels treballs promoguts per la Generalitat de Catalunya a coordinar-se amb la torre de control de la infraestructura.

La il·luminació de la plataforma i l’àrea de rodatge l’executa l’empresa Urbalux per un import de 578.400 euros. La unió temporal d’empreses (UTE) Ohl Serveis Ingesan-Insae Infraestructures s’encarrega de la instal·lació del sistema d’abalisament de la pista de l’aeroport d’Andorra-la Seu per un import d’adjudiació de les obres de 428.072 euros.

tracking