BALANÇ POLICIAL

Detingut un jove de 22 anys per intentar robar a una empresa de la capital

La policia va ser avisada quan l'alarma d'intrusió es va activar en unes naus industrials de la carretera de la Comella

Agents de policia en un actuació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de22anys va ser detingut com a presumpte autor d'un furt amb força. Els fets van tenir lloc el dissabte 20 d'agost a les 02.25 hores a la capital, quan a les 00:42 hores es van requerir els serveis de la policia, ja que en unes naus industrials de la carretera de la Comella s'hauria activat l'alarma d'intrusió, i en el seu interior s'hi trobaria una persona, segons informa el cos de seguretat al balanç setmanal.

Així, en una primera inspecció ocular no es va trobar cap persona a les instal·lacions de l'empresa, però sí que es va observar que una de les portes corredisses d'accés es trobava forçada i presentava danys. Tanmateix, segons manifestacions de la responsable de l'empresa el detingut,alveure's sorprès per l'alarma hauria fugit i no hauria sostret res. De l'enquesta realitzada pels agents interventors es va arribar a identificar el presumpte autor, i a les 02:25 hores va ser localitzat en un carrer d'Andorra la Vella, en possessió d'una motxilla i en el seu interior portava un joc de guants i una llanterna.

Aquesta no va ser l'única detenció durant la setmana passada, ja que el cos de Policia hauria procedit a l'arrest de dinou persones durant els dies 15 i 21 d'agost del 2022. Quatre de les detencions es van dur a terme per presumptes delictes contra la salut pública, una contra el patrimoni, deu contra la seguretat del trànsit i quatre per altres delictes.

Arrestat per injúries quan el portaven a l'hospital

En aquest sentit, un home resident de 37 anys va ser arrestatcom a presumpte autor dels delictes contra funció pública -resistència i desobediència-, contra l’honor -injuries-, i contra la llibertat -amenaces de mort-.Els fets van tenir lloc el dijous 18 d'agost a les 04:40 hores a Andorra la Vella, quan els agents van ser informatsdes del centre penitenciari que l’interessat que feia objecte d’una ordre d’arrest nocturn, i no es va presentar a l’hora prevista, posteriorment va ser controlat, i vist el seu estat d’alteració i eufòria es va creure necessari portar-lo a l’hospital, durant el trajecte va tenir una reacció desproporcionada envers els agents.

tracking