Dos ferits en un accident al Pas de la Casa

Els vehicles haurien xocat a causa de la boira

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos homes residents de25anys van resultar ferits ahir al vespre en un accident al Pas de la Casa. Segons informa la policia, el sinistre va tenir lloc a les 19.18 hores a la carretera general 2, al punt quilomètric27'700. En el sinistre hi va haver dos vehicles implicats, unVolkswagenGolf amb matrícula francesa, i un Peugeot 406 amb matrícula del Principat. Els passatgers del Peugeot van patir ferides, segons sembla de poca gravetat.

Tanmateix, la General 2 va ser escenari d'un altre accident ahir a la tarda, aquest cop de danys materials. La conductora hauria sortit de la via i topat amb una tanca a causa de la boira que hi havia a aquelles hores a la zona de port d'Envalira, segons va explicar ahir la policia. De fet,Mobilitat va demanar que es conduís amb precaució per la gran massa de boira que impedia la bona visibilitat.

Accident a Escaldes

Una dona resident de 41 anys va resultar ferida ahir al matí en un accident en moto a Escaldes-Engordany. Segons informa la policia, el sinistre va tenir lloc a les 9.55 hores al carrer del Parnel número 4. La dona, que conduïa una motocicleta Agility City 125, va resultar ferida en patir un accident amb una camioneta Fuso Canter 3S15, ambdós vehicles amb matrícula del Principat. La motorista va ser assistida al lloc dels fets pels serveis sanitaris i no va ser necessari traslladar-la a l'hospital, segons han informat des del centre.

Boira aquesta tarda al refugi d'Envalira

tracking