Afers exteriors

Subvenció de 170.000 euros per a projectes de cooperació internacional

Les entitats beneficiàries són Mans Unides, Fundació Aigua de Coco, Caritas Andorra, Fundació IBO-Àfrica i Cooperand amb Llatinoamèrica

La ministra Maria Ubach.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres d'aquesta tarda ha aprovat l'atorgament de les subvencions per a projectes de cooperació internacional al desenvolupament. Es tracta d'una suma total de 172.676,22 euros que anirà destinada a cinc projectes: a Mans Unides -per un import de 27.441 euros-, Fundació Aigua de Coco -40.000 euros-, Caritas Andorra -19.631 euros-, FundacióIBO-Àfrica -40.603 euros- iCooperandambLlatinoamerica-45.000 euros-.

El ministrePortaveu, Eric Jover, ha informat que la subvenció atorgada a Mans Unides permetrà adquirir nova maquinària per l'hospital construït a Camerun el 2020. Aigua de Coco utilitzarà la subvenció per crear un nou centre d'acollida socioeducatiu musical a Madagascar, mentre queCaritasAndorra destinarà l'ajut a un projecte per proveir d'aigua potable a una comunitat rural deTirquipaya, a Bolívia. En el cas de FundacióIBO-Àfrica, la proposta és la continuació al projecte finançat el 2018 per garantir el desenvolupament social, educatiu i econòmic de les dones de l'illa d'Ibo, a Moçambic. Finalment,Cooperandamb Llatinoamèrica tirarà endavant la fase 5 el projecte plurianual per prevenir i integrar socialment els infants del carrer a SantaCruz, Bolívia.

tracking