Trànsit

Cinc hores de cues per entrar des d'Espanya

Les retencions han arribat a superar els 12 quilòmetres

Retencions de sortida d'Andorra aquest migdiaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'afluència de turistes des de territori espanyol ha provocat cinc hores de retencions per accedir al Principat. Les cues han començat poc abans de les onze del matí i la situació no s'ha normalitzat fins passades les quatre de la tarda. El col·lapse de trànsit ha arribat a superar els 12 quilòmetres cap a tres quarts d'una ja que els vehicles ocupaven els nou quilòmetres de l'N-15 al migdia i més de dos quilòmetres de l'l'N-260 a partir de la rotonda de sortida de la Seu d'Urgell en direcció a Puigcerdà, segons la informació que ha anat publicant el servei català de trànsit durant tot el dia.

La circulació a l'interior del país ha generat retencions de sortida per la frontera del riu Runer des del migdia que han continuat fins passades les tres de la tarda i que no s'han registrat de nou a la tarda, segons ha informat Mobilitat. El matí ha estat complicat amb problemes a la General 1 des de les onze del matí per l'arribada de visitants des d'Espanya i també hi ha hagut problemes a la General 2 per passar Canillo en sentit sud, com els que s'estan repetint per circular entre Soldeu i Canillo des de fa dues setmanes.

Mobilitat va demanar ahir a la població fer servir el transport públic per evitar les retencions que està generant aquesta setmana l'entrada de molts visitants. L'agost sumava ahir 160.000 vehicles per la frontera amb Espanya i s'espera que aquest pont hi hagi una gran afluència de turistes que complicaran més la circulació per la xarxa viària.

Trànsit dens per a Canillo aquest matí

tracking