Dimarts, 9 de abril de 2024

Mobilitat

Retencions de trànsit per la pluja

L'acumulació d'aigua ha causat dos talls de circulació ja restablerts, un en el carril de baixada del túnel del Pont Pla i l'altre a l'avinguda Doctor Mitjavila

Gent passejant amb paraigües aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions que cauen des de les 15 hores han provocat diverses retencions de trànsit. Al llarg de la tarda, Mobilitat ha informat de trànsit dens a la sortida del Principat per Espanya i França, a l'avinguda Tarragona en ambdós sentits de la marxa, i a l'entrada de la Massana en sentit nord. Una situació ja habitual durant les tardes a la xarxa viària andorrana que s'ha vist agreujada avui per les pluges.Les retencions s'han solucionat a les 19 hores, segons Mobilitat.

D'altra banda, aquesta tarda els bombers han hagut de fer dues actuacions a la via pública a causa de la pluja. Una a la rotonda del quilòmetre 0, on s'han aixecat les plaques del clavegueram, i la segona a la boca nord del túnel del Pont Pla, a la carretera general 3. El cap de guàrdia informa que el carril de baixada de la Massana direcció Escaldes ha estat tallat de les 16.30 a les 18.30 hores per "un toll d'aigua que dificultava la circulació". Tanmateix,l'avinguda Doctor Mitjavila ha estat tallada al trànsit durant 10 minuts a les 16.33 hores per "la forta pluja que ha caigut en poc temps" i que ha causat acumulacions d'aigua a la via.

tracking