El temps

Pedregada a algunes zones del país

Meteorologia anunciava precipitacions des de mig matí fins al migdia

Pedregada a la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei meteoròlogic anunciava precipitacions des de mig matí fins al migdia i precisava que les pluges "anirien acompanyades d'activitat elèctrica i puntualment calamarsa" per l'arribada d'una línia d'inestabilitat. La previsió no ha estat errònia i la pedregada ha arribat a molts punts del país, com a La Massana, Andorra la Vella o Ordino. Aquest migdia, Meteorologia informava que les precipitacions han deixat 19,4 mm al Bony de les Neres com a registre més destacat. Els altres més importants s’han acumulat a la vall del Valira d’Orient amb 10,1 mm a la Tossa d’Espiolets.

Per altra banda, les clarianes tornaran a la tarda i les temperatures màximes seran de 26 graus a Andorra la Vella, 22 graus a 1.500 metres i 14 graus al Pas de la Casa.

Meteorologia assenyala que el front que afecta avui al país deixarà a més de les precipitacions, un canvi de "la situació sinòptica i els propers dies tindrem vent de nord que limitarà l'augment de les temperatures i farà créixer núvols a les tardes". El pronòstic indica que demà començarà el dia amb sol i que a la tarda poden créixer alguns núvols que poden deixar algun ruixat. Els termòmetres arribaran a màximes de 28 graus al centre del Principat i al Pas repetiran amb 14 graus.

La previsió de ruixats i tempestes d'ahir que va fer activar l'avís groc a partir del migdia no es va complir.

Una línia frontal deixarà pluges aquest matí

tracking