CELEBRACIONS

Homenatge a la fundadora de Perfumeria Júlia

L'acte es va celebrar ahir al vespre a Barcelona en el centenari del naixement de Júlia Bonet

El cap de Govern, Xavier Espot, i el conseller d'Economia i Treball català, Roger Torrent, van assitir a l'acte a BarcelonaPerfumeria Júlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria d’Economia i Treball de la Generalitat de Catalunya va homenatjar ahir al vespre Júlia Bonet Fité, fundadora de Perfumeria Júlia, coincidint amb el dia del centenari del seu naixement, segons informa l'empresa en un comunicat. Així, l'acte que va tenir lloc a la botiga dePerfumeria Júlia a la Rambla de Catalunya de Barcelona, va comptar amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, i del conseller d’Economia i Treball català, Roger Torrent, que va destacar que la fundadora de Perfumeria Júlia era un exemple de talent femení i un model per a dones emprenedores. Així mateix, la companyia assenyala que Torrent va indicar que Perfumeria Júlia suposa un exemple d’innovació i de les intenses relacions econòmiques entre Catalunya i Andorra.

Per part de la perfumeria, va ser Sara Espot Zamora,membre del consell d’administració de l’empresa i neta de la fundadora,qui va recollir el reconeixement. En el seu parlament, Espot va posar l’èmfasi en els valors i la filosofia empresarial de Júlia Bonet, centrada especialment en construir un equip de persones que, en bona mesura, han fet bona part de la seva carrera professional a l’empresa. "No es pot fidelitzar els clients sense fidelitzar primer els treballadors", va dir Espot.

L'empresa recorda que Júlia Bonet va crear Perfumeria Júlia el 1939, quan tenia 17 anys. Actualment, l’empresa està present amb una quinzena d’establiments a Andorra i més de 50 a Espanya, una expansió que va començar el 1999 i que no ha parat de créixer. La tercera generació de la família està ara present al consell d’administració d’una empresa que entre els dos països representa 680 llocs de treball.

tracking