iNauguració

L'Epizen obre les portes amb “satisfacció”

El director del centre comercial, Edgar Martínez, valora molt positivament les primeres hores d’obertura

Cues per accedir al nou centre comercial

Cues per accedir al nou centre comercialMarc Romero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'obertura del nou centre comercial Epizen, ubicat a l’antic Punt de Trobada, ha provocat cues a la CG-1 direcció a Espanya, davant l’expectació generada d’un espai que busca rejuvenir el públic del Grup Pyrynees i que “superarà les previsions”, segons el director de marketing i digitalització del grup, Angel Alonso.

Epizen, que compta amb un espai de prop de 8.000 metres quadrats, ha obert avui les dues primeres plantes en les quals destaca l’obertura d’un hipermercat. “Estem molt contents i satisfets amb aquest primer dia” ha destacat el director del centre comercial Edgard Martínez, que ha destacat que es busca el turista però en especial la gent d’Andorra. “Hem fet una aposta pel producte fresc, els frescos no són pels turistes” ha remarcat. Martínez ha assegurat que un cop tot el centre estigui operatiu (previsiblament l’any vinent) es donarà feina a més de 500 persones.

L’establiment reobre després del canvi d’arrendatari i en un espai totalment renovat que ha necessitat molts mesos d’obres. En aquesta primera fase, Epizen ha posat en marxa 65.000 metres quadrats de centre comercial, dels quals 28.000 estan destinats a “botigues, restaurants, punts d’informació, zones d’esbarjo, espais per a la cultura i la música, els espectacles, l’oci i una gran varietat de propostes”, segons ha comunicat.

A la segona fase, que es posarà en marxa durant el 2023, s’obrirà també una planta a l’aire lliure a la coberta de l’edifici. Allà es podrà gaudir d’una “gran zona en connexió amb la natura i l’entorn on passaran coses cada dia” relacionades amb la “gastronomia, l’entreteniment i la diversió”.

L’accés al nou centre comercial es facilita oferint mil places d’aparcament gratuïtes. A més, segons van anunciar, durant tot l’estiu, en els accessos per la planta baixa se celebrarà la primera edició de l’Epizen Summer Opening, un mercat gastronòmic i musical a l’aire lliure amb food trucks i diferents espais ambientats on “a banda d’assaborir una variada oferta gastronòmica es podrà gaudir d’actuacions musicals en directe i nombroses activitats de lleure”.

De fet, el centre assegura que fa un “pas més enllà de les compres i visitar-lo serà una experiència única”.

ESPECTACLE DE LLUMS I DRONS A LES FESTES DE SANT JULIÀ

La sequera i el risc d’incendis han fet que el comú de Sant Julià, amb col·laboració amb Epizen, substitueixin, per primera vegada, els tradicionals focs artificials de festa major per un espectacle lluminós i musical amb drons, segons va informar l’ens comunal lauredià. Així, el dimarts 2 d’agost a les 22.30 hores, 120 aparells s’enlairaran des del pati de l’Escola Andorrana per fer figures geomètriques lluminoses de temàtica relacionada amb la festa major a uns 150 metres per damunt del terra. L’espectacle es podrà veure des de diversos indrets com ara la plaça Laurèdia o la de la Germandat.

tracking