Declaració de l'impost de societat fins al 31 d'agost

Tributs ha prorrogat el termini davant les incidències informàtiques que ha patit la seu electrònica els darrers dies

Una persona passant per davant de la seu del departament de Tributs.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El termini de presentació dels formularis declaratius de l’impost sobre societats il’impost sobre la renda dels no-residents fiscals, s'ha prorrogat fins al 31 d'agost del 2022, segons ha informat el ministre Albert Fonten la roda de premsa posterior al consell de ministres d'aquest dimecres.

Aquesta decisió s'ha pres davant les incidències informàtiques que la seu electrònica del Govern ha tingut els darrers dies i que no han permès que espresentessin amb normalitat les aquestes declaracions i, en conseqüència, que els obligats tributaris no poguessin tramitar les seves obligacions amb normalitat.

El ministre Font ha indicat que elDepartament de Sistemes Informàtics del Govern està treballant per solucionar les incidències tècniques de la plataforma informàtica de Tributs amb la voluntat que funcioni en el termini més breu possible.

Pel que fa a l'Impost General Indirecte, l'IGI, es manté fins a finals de juliol, perquè segons ha explicat Font "està practicament tot declarat" i "aquesta flaquesa informàtica no ha tingut lloc".

tracking