Ensenyament

Postgrau en protecció de dades i seguretat de la informació

L'UdA estrena la formació en col·laboració amb la Cambra i el suport de l'APDA

La façana de la Universitat d'Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra ofereix un postgrau en protecció de dades i seguretat de la informació de 20 crèdits europeus que s'impartirà presencialment des del novembre fins al juny. La formació es posa en marxa en col·laboració amb la Cambra de Comerç i la UPF Barcelona School of Management i amb el suport de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA).

El postgrau vol cobrir la necessitat de disposar de professionals especialitats en protecció de dades "que garanteixin el correcte tractament de les dades en el si d'una organització o d'una administració pública", assenyala l'UdA en un comunicat. L'entitat recorda que aquesta formació és especialment important després de l'actualització de la normativa que ha entrat en vigor fa uns mesos.

El programa requereix una dedicació de 600 hores amb classes lectives, lectures, preparació de classes i activitats d'avaluació i l'elaboració i defensa del treball final. La formació es farà a l'UdA divendres a la tarda i dissabte al matí per part de professionals del sector especialitzats en el dret i la protecció de dades "i amb un alt coneixement de la normativa vigent tant a escala europea com andorrana", explica l'entitat.

tracking