AFERS SOCIALS

Pallarés lliura les subvencions adreçades a la joventut

Enguany s'han atorgat 11.434 euros entre Joves Inquiets, Projecte Vida i el Fòrum Nacional de la Joventut

Remesa xec subvencions entitats juvenilsSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha lliurat aquest dilluns a les instal·lacions del Fòrum de la Joventut d'Andorra, a Encamp acompanyada de la secretària d'Estat, Teresa Milà, els xecs de les subvencions de projectes adreçats a la joventut per al 2022 amb lafinalitat de promocionarl'associacionisme juvenil i el suport a projectes d'especial interès per a la joventut, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, enguany s'han atorgat un total d'11.434,64 euros.

En aquest sentit, elprojecte de l'associació Projecte Vida ha rebut 2.101,64 euros per a l'organització de la 'Primera setmana de prevenció d'addiccions a Andorra', unes jornades informatives quetenen la voluntat d'informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions, segons destaca Govern. Al'associació Joves Inquiets se'ls ha atorgat 5.395,50 euros per a l'organització del projecte 'Explora el teu potencial', que té l'objectiu de treballar la intel·ligència emocional i la prevenció d'addiccions a través de l'esport i dinàmiques lúdiques i que esdesenvoluparà amb col·laboració amb els comuns.

Un altre premiat ha estat el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra que ha rebut 3.937,50 euros pel projecte 'Metodologies innovadores per la participació juvenil', que té la finalitat d'ampliar el coneixement de la realitat juvenil existent al país. Es tracta de l'elaboració d'un mapa de recursos per als joves que es desplegarà amb la col·laboració de les diferents administracions, segons destaca l'executiu.

tracking