BALANÇ POLICIAL

Arrestat un home per fer soroll i insultar els veïns

Els agents detenen quatre homes residents per causar baralles i agressions

Recurs PoliciaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de 40 anys va ser arrestat a Encamp a les 23 hores de la nit, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública -desobediència i resistència-, i contra la llibertat -amenaces- per fer molt de soroll, així com insultar i increpar al veïnatge. La policia va ser requerida al domicili particular i en el moment del seu control, l'interessat va tenir una actitud desproporcionada envers els funcionaris del cos.

També a Encamp, un homeresident de 71 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral -àmbit domèstic-. Els fets van tenir lloc el diumenge a les 08.32 hores quan el cos de seguretat va ser requeriten un domicili particular per una discussió entre cònjuges que va derivar en una agressió de l’interessat envers la seva parella.

A Escaldes-Engordany els agents van arrestar dos homes no residents de 29 i 31 anys com apresumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral -lesions-, endemés d’un delicte contra la llibertat -amenaces- el primer d’ells. En aquest cas, a través d'una denúncia, la policia va tenir coneixementd’una agressió i amenaces de mort produïdes durant una baralla entre el denunciant i una altra persona.

En efectuar la enquesta corresponent, es va constatar que les dues parts manteien una discussió que va derivar en una agressió mútua.

Per altra banda, en el decurs de la festa major de la parròquia escaldenca, un homeresident de 22 anys va ser detingut com a presumpteautor d’un delicte contra la funció pública -resistència-, i contra l’honor -injuries-. Els agents van ser requerits dues vegades, ja que una persona en el decurs dels actes de la festa major causava molt aldarull i molestava a la resta de persones, tanmateix es va enfrontar físicament amb els vigilants de seguretat. En procedir al seu control la segona vegada, va tenir reacció desproporcionada envers els funcionaris de Policia.

tracking