Llengua

Andorra coordina amb Catalunya, València i Balears els reconeixements de català

Les webs inclouen informació sobre les convocatòries dels exàmens oficials

La ministra Sílvia Riva avui en roda de premsaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra, Catalunya, València i les Illes Balears han publicat als seus llocs webs informació sobre el reconeixement oficial de coneixements de llengua catalana als quatre territoris, segons informa el Govern aquest matí. L'objectiu és fer més assequible i senzill el coneixement de les equivalències de titulacions de català dins dels territoris de parla catalana.

Els continguts s'han elaborat de forma coordinada per facilitar l'accés dels ciutadans a la informació relativa a la manera d'acreditar els coneixements de català a cada territori. Els webs també disposen d'informació sobre els certificats, les convocatòries i les inscripcions als exàmens de tots els territoris i un quadre d'equivalències perquè els ciutadans puguin consultar el reconeixement del seu certificat, segons detalla el Govern.

La web de cultura d'Andorra ofereix en l`'apartat 'Diplomes oficials de llengua catalana' tota la informació específica sobre els reconeixements. El Govern destaca que els territoris de llengua catalana avancen així en el reconeixement mutu de les titulacions de català i el treball conjunt per a la promoció de la llengua comuna.

tracking