detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El segon trimestre de 2022 s’ha tancat amb un total d’11.212 establiments actius inscrits en el Registre de Comerç i Indústria, segons va detallar ahir el departament d’Estadística. Això significa que hi ha 285 establiments nous en comparació amb els registrats en el mateix període de l’any passat, quan n’hi havia 10.927. És a dir, un augment del 2,6%.

Segons el sector d’activitat econòmica, destaquen els dedicats al “comerç a l’engròs i al detall, reparació de vehicles de motor i motocicletes” amb 3.101 establiments, seguit dels comerços dedicats a “activitats professionals, científiques i tècniques”, amb 2.202 establiments i “hostaleria”, amb 1.029 comerços.

Pel que fa a la seva ubicació territorial, la parròquia d’Andorra la Vella és la més popular, aglutinant més de la meitat dels establiments, quasi un 65%. Escaldes-Engordany acull gairebé el 17%, mentre que Encamp el 13,5%. A més a més, les dades d’Estadística mostren que la capital protagonitza l’increment trimestral més elevat amb el 3,5%. Ara bé, les xifres demostren un creixement generalitzat en totes les parròquies durant el segon trimestre del 2022.

tracking