Ferit un motorista de 65 anys en un accident a Anyós

Durant el dia d'avui dues persones més han resultat ferides arran d'altres dos sinistres diferents

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 65 anys ha resultat ferit aquest migdia després de patir un accident amb la seva motocicleta, unaYamaha MAX XP 500 amb matrícula del Principat, i un turisme-Citroën C4-, amb matricula espanyola. Els fets han tingut lloc a la carretera secundària 335 alpunt quilomètric 2’200, d'Anyós a La Massana. El conductor de la motocicleta ha estat traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, sense lesions de gravetat, segons informen des del centre hospitalari.

Ciclista ferida lleu a Encamp

Una dona resident de44anys ha estat traslladada a l'hospital aquest matí després de patir un accident en bicicleta a la carretera general 2, al quilòmetre 6,100 d'Encamp. Segons informa la policia, el sinistre ha tingut lloc a les 11.23 hores i només hi ha un vehicle implicat, una bicicletaLivIntrigue. La ciclista ha estat traslladada a l'hospital i a hores d'ara s'hi troba encara ingressada per control de les lesions que s'ha fet. En tot cas, des del centre sociosanitari informen que no serien lesions de gravetat. A causa de l'accident, Mobilitat ha activat aquest matí el pas alternatiu a l'avinguda del Torrent Pregó d'Encamp.

Una motorista ferida lleu a la Massana

Una resident de17anys va resultar ferida lleument ahir en accidentar-se a la carretera general 3, al quilòmetre 2,050 de la Massana. Segons informa la policia, el sinistre va tenir lloc a les 19.39 hores i només hi ha implicada la motocicleta de la jove, unaPiaggioVespa 125, amb matrícula andorrana. La motorista va ser traslladada a l'hospital amb contusions, i segons informa el centre sociosanitari ja ha estat donada d'altra.

tracking