CULTURA

La Jocand presenta les vuit noves integrants

La companyia desvetlla que "Les Troianes" d’Eurípides, serà el nou espectacle d’enguany

Les noves integrants durant la presentacióJocand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Jocand ha presentat avui a les vuit integrants que formaran part de la segona promoció de la companyia, integrada per set actrius i una escenògrafa durant dos anys, segons informa la Jove Companyia en un comunicat. La padrina de la companyia serà l'actiu andorrana Meritxell Duró.

La direcció artística ha fet un balanç del treball fet durant aquests dos primers anys abans de presentar les noves integrans. En aquest sentit, la companyia ha destacat la producció de dos espectacles, La tercera onada i Arrels d’arreu, ha col.laborat al llarg d’aquests dos anys amb diferents entitats del país com l’ONCA, L’Arxiu Nacional, l’Escena Nacional o el Festival Ull nu. Els dos muntatgess’han pogut veure en gira nacional per les parròquies i en el cas d’Arrels d’arreu, aquest curs començarà amb la gira escolar.

D'altra banda, la Jocand ha informat queel nou espectacle escollit per la companyia, ha estat ‘Les Troianes’ d’Eurípides, sobre la que el Juanma Casero ha realitzat una versió, agafant el tema de les dones en els conflictes bèl·lics com a motor de l’espectacle. L’estrena tindrà lloc el 3 de setembre i se’n faran dues representacions més, els dies 4 i 10 de setembre.

tracking