Gasopas estrena un carburant beneficiós pel medi ambient

L'estació és la primera a disposar d'aquest sortidor a 0,910 euros sent el combustible amb el preu més baix del mercat

El sortidor de GLP estarà ubicat a la part exterior de l'estacióGasopas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'estació de Gasopas compta amb un sortidor deGas Liquat derivat del Petroli – GLP, que s’afegeix a la resta de carburants disponibles com són gasoli, gasoil Premium, gasolina 95 i gasolina 98, segons informa la companyia en un comunicat. Així, aquest nou sortidor, derivat de l'acord signat entre la societat Gasopas i Engass, és el primer punt de càrrega de carburant GLP al país.

Segons informa Gasopas, el GLP és un dels combustibles alternatius més utilitzats actualment i es tracta d’un carburant respectuós amb el medi ambient i la salut. En aquest sentit, les proves realitzades en les emissions de gasos i partícules d'un vehicle de GLP estan molt per sota dels nivells de la norma Euro 6b, a més les emissions generen un 18% menys de CO2 de mitjana i fins a un 97% menys en NOx (òxids de nitrogen), fets que l'han converit en l'energia alternativa més utilitzada al món.

El sortidor de GLP estarà ubicat a la part exterior de l’estació i estarà disponible durant els horaris d'obertura de la gasolinera, diàriament de les 7h a les 20h. El preu del combustible s'ha fixaten 0,910€ i s'afirma com el combustible d'automoció amb el preu més baix del mercat.

tracking