Educació

Nous bàtxelors en ciència política i educació social

El màster en dret de l'UdA incorpora una menció en l'àmbit judicial i un itinerari generalista

La Universitat d'Andorra.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat en el consell de ministres d'avui la creació dels títols estatals debàtxeloren ciència política i educació social. Segons ha informat el ministrePortaveuen roda de premsa, els plans d'estudi ja compten amb l'acreditació de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior(AQUA).Ambdósbàtxelorstenen 180 crèdits europeus distribuïts en tres cursos acadèmics.

D'altra banda, l'executiu ha avalat el nou pla d'estudis del màster en dret de la Universitat d'Andorra (UdA). A demanda de la mateixa universitat i del Consell Superior de la Justícia d'Andorra (CSJA), s'oferiran nou itineraris amb l'objectiu d'ampliar les possibilitats d'especialització "més enllà de l'exercici de l'advocacia". Per això s'inclourà una menció en l'àmbit judicial i un itinerari sense mencions, dirigit als estudiants que vulguin seguir una formació en dret més genèrica, a part d'una menció en advocacia.

Tanmateix, i a demanda també del'UdA, se substituiran dues assignatures delbàtxelorsen comunicació. Es tractad''audiènciesi consums' que se substitueix per 'patrimoni cultural d'Andorra', i 'cultura de la imatge' que es canvia per 'llengua i literatura a Andorra i als Pirineus'.

Regulació de la formació professional

El consell de ministres també ha aprovat el Decret que permet regular el nivell de formació professional inicial i de batxillerat professional del sistema educatiu andorrà. En aquest sentit, s'estableix l'estructura organitzativa, el pla d'estudi i el marc curricular específic a la formació professional i regula les condicions per a la planificació del procés d'ensenyament i aprenentatge. A més, es descriu el model d'avaluació propi a aquest nivell educatiu i s'estableixen les condicions per a l'obtenció de diplomes.

tracking