Govern atorga 300 autoritzacions més de temporers d'estiu

El ministre assegura que després dels 1.430 permisos que s'han concedit durant aquest estiu encara hi ha "manca de mà d'obra"

Govern aprova una nova ampliació de temporers d'estiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministrePortaveuEric Jover ha informat avui en la roda de premsa posterior al consell de ministres l'aprovació d'una nova ampliació de 350 autoritzacions de temporers per a la campanya d'estiu. Jover ha apuntat que l'anterior ampliació ja s'ha exhaurit i es continua constatant "una demanda i necessitat de mà d'obra al teixit empresarial". El ministre ha recordat que la quota temporal d'estiu es va desenvolupar per primer cop el 18 de maig amb la incorporació de 700 permisos, amb la possibilitat d'ampliar fins a un 30% les quotes per arribar fins als 910. Un cop es van arribar al màxim aprovat per l'executiu, es va decidir aprovar una primera ampliació el 13 de juny a causa de "l'encara necessitat de mà d'obra dels sectors econòmics". En aquest cas també es va fer ús de l'ampliació del 30%, arribant a un total de 1.430 autoritzacions atorgades a principis d'estiu juntament amb els permisos concedits en el primer termini. Govern publicarà avui la nova quota alBOPAi informa que a partir de demà ja es podrà sol·licitar.

Jover ha volgut deixar la porta oberta a si hi haurà noves ampliacions després de l'ara aprovada i ha declarat que "actuen amb prudència". "Preferim fer actualitzacions puntuals per anar-nos adequant el mercat i seguir les necessitats de cada moment", ha apuntat el ministre.

tracking