Estadística

La despesa en serveis recreatius, culturals i religiosos puja a 45,9 milions

L'any passat l'import va augmentar en un 10,1% respecte el 2020

Despesa pública en activitats recreatives, cultura i religió fins el 2021Estadística

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La despesa pública en activitats recreatives, culturals i religioses al Principat es va situar en 45,9 milions d'euros l'any passat, un 10,1% més respecte al 2020, segons es desprèn de l'últim informe publicat per Estadística. Per apartats, les despeses en serveis recreatius i esportius han pujat un 12,5%, a 2,4 milions d'euros; les despeses en serveis culturals pugen a 1,7 milions, un 10,9% més, i les despeses en serveis de ràdio i televisió i serveis editorials és el que més incrementa, concretament en un 35% situant-se a 1,4 milions.

En conjunt, l'import representa el 5,2% del liquidat total de les administracions públiques -el mateix percentatge que l'any anterior-, i representa l'1,6% del PIB. L'informe concreta que no es tenen en compte els actius, passius ni les transferències de Govern a entitats de les administracions públiques.

La despesa pública en activitats recreatives, cultura i religió inclou la despesa per a aquestes funcions feta per l'administraciócentral, l'administració local, l'Agència Antidopatge d'Andorra (AGAD), el Fòrum Nacional per a la Joventut d'Andorra (FNJA) iRàdio TelevisióAndorrana.

tracking