Andbank incorpora 26 joves de pràctiques d'estiu

El programa permet adquirir experiència laboral i competències professionals a estudiants

El conseller del consell d'aministració d'Andbank, Manel Cerqueda Díez, i el sots director general de recursos humans, Jordi Checa, amb els jovesAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank tindrà 26 joves aquest estiu en la vuitena edició del programa de pràctiques d'estiu perquè puguin adquirirexperiència laboral i competències professionals, segons ha informat l'entitat en un comunicat. La formació per als estudiants seleccionats entre més de 100 sol·licituds s'inclou en l'Andbank Trainee Program.

Una quinzena de joves estaran a les oficines del país i la resta als serveis centrals en els àmbits operatiu i de serveis, explica Andbank. Els joves compartiran les jornades de treball amb l'equip de professionals dels diferents departaments del banc per integrar-se al món laboral i en concret al sector bancari "alhora que reforçaran els equips de l'entitat durant el període estiuenc duent a terme tasques de suport".

Els estudiants seleccionats han d'estar cursant segon d'estudis superiors relacionats amb l'Administració d'Empreses, Economia, Enginyeria o Dret i ser andorrans o residents al Principat. En les edicions anteriors del programa han participat 150 joves.

tracking