Dia de l'orgull

Marxa per la "dignitat, la visibilitat, i els drets" del col·lectiu LGTBI

L'associació LGTBI d'Andorra, DiversAnd, reivindica que no hi ha lleis específiques per garantir els drets del col·lectiu i que encara queda molt camí per fer

Lectura del manifestNatàlia Bonjoch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de persones han sortit avui al carrer per celebrar el dia de l'orgull 'PrideAndorra 2022' i reclamar "dignitat, visibilitat i drets"perles persones d'aquest col·lectiu. "Ens trobem sense lleis específiques que garanteixin els drets del col·lectiu LGTBI, s'han fet avenços i sabem que hi ha sensibilitat per aconseguir la igualtat, però queda molt camí per fer", ha revindicat part del manifest, que ha estatllegita tres veus al carrerCallaueta. A més, l'associació LGTBI d'Andorra,DiversAnd, ha posat especial èmfasi en la representació de la diversitat en l'àmbit de l'esport, reconeixent a l'exnadador olímpicHocineHacine: "La seva visibilitat empodera el jovent i serveix per animar a continuar amb l'orgull la pràctica de l'esport que t'agradi independentment del que sigui, i de qui siguis".

La marxa clourà amb les actuacions dels castellers d'Andorra, el grup Esbart de Sant Julià de Lòria, ball en línia a càrrec del grup BELA, i per últim, a les 20.15 hores s'oferirà un concert deChrisAguilar.

tracking