Week end dels 60's

Arrenca la 9a concentració internacional de vehicles antics

La rua ha recorregut aquest matí els carrers d'Encamp, Escaldes i la capital i a la tarda es dirigirà cap a Canillo, el coll d'Ordino, el mirador del Roc del Quer i Ordino

9a concentració internacional de vehicles anticsComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

200 persones participen aquest cap de setmana a la 9a concentració de vehicles antics, 'Weekenddels60's', organitzat per l'Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA). L'esdeveniment ha començat amb una exposició estàtica a l'aparcament del Prat de l'Areny d'Encamp, segons informa el comú encampadà en nota de premsa, per a les 12 hores iniciar el recorregut pels carrers d'Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.Després de la rua els vehicles han tornat al Prat de l'Areny, on s'ha celebrat un concurs d'elegància i ha tingut lloc l'actuació del Cor Rock d'Encamp i el dinar de germanor.

De les 16 a les 18.30 hores, els vehicles recorreran els carrers de Canillo per dirigir-se cap al coll d'Ordino, el mirador del Roc del Quer i arribar a Ordino. A la nit tindrà lloc l'entrega de premis i trofeus del concurs d'elegància i una sessió d'autocinema al Prat d'Areny.

Actes per demà

Demà es repetirà l'exposició estàtica al matí i es farà una actuació del grup de ball en línia Principat d'Andorra BELA de les 9 a les 11 hores. Mentre que d'11 a 12 hores els vehicles tornaran a desfilar pels carrers d'Encamp, Escaldes-Engordany i la capital, finalitzant l'esdeveniment amb una excursió a Beixalís.

tracking