Cultura

Màgia i mentalisme demà a les 'Nits d'estiu als museus'

Les dues sessions d'il·lusionisme protagonitzades per Pablo Raijenstein ja estan plenes

El mag i mentalista Pablo RaijensteinPablo Raijenstein

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa d'activitats de les 'Nits d'estiu als museus' arrenca demà amb una nit de misteri a Casa d'Areny. Es tracta d'una activitat de màgia i mentalisme a càrrec del mag Pablo Raijenstein, un dels 10 millors mentalistes d'Europa. Les dues sessions, la de les 20 i les 21 hores, estan ja plenes, segons informa Govern en nota de premsa.

Bases dels Premis Ramon Llull

Tanmateix, l'executiu ha comunicat que ja s'han fet públiques les bases per poder-se presentar als Premis Ramon Llull 2022. Cultura recorda que, tal com es va aprovar en l'última reunió del patronat de la Fundació Ramon Llull, les bases d'enguany inclouen dues modalitats: el premi a la millor traducció de literatura catalana, i el premi a la trajectòria d'un traductor de literatura catalana. El termini de presentació de candidatures per a la primera modalitat és fins al 15 de juliol.

El guanyador a la millor traducció s'endurà 4.000 euros, mentre que el traductor amb millor trajectòria guanyarà 6.000 euros. El premi de Catalanística i Diversitat Lingüística serà també de 6.000 euros i per a la promoció internacional de la creació catalana de 4.000.

tracking