Els dos consellers liberals d'Encamp deixen la militància

Èric Alguacil i David Cruz han cursat la baixa

El conseller encampadà Èric Alguacil.LIBERALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos consellers liberals al comú d’Encamp van anunciar ahir en un comunicat que van fer arribar als mitjans de comunicació que han cursat la baixa com a membres afiliats al partit. Es tracta d’Èric Alguacil Molné, que és conseller menor i conseller de Recursos Humans i Sistemes de la Informació, i David Cruz Garcia, que és conseller de Cultura i Afers Socials.

Així mateix, els consellers comunals van informar que ja han comunicat aquesta decisió al ple del comú d’Encamp. Al comunicat destaquen que per part seva “no hi haurà cap tipus de canvi pel que fa al compromís que s’ha adquirit als darrers comicis, mantenint-se com a consellers liberals en ideologia dins el comú, i defensant el programa electoral que van consensuar amb Units pel Progrés d’Encamp (UP) i Demòcrates (DA)”.

En aquesta línia, també van expressar la voluntat de seguir a disposició del nou comitè parroquial de Liberals quan se’ls requereixi, fet que implica que “si el nou comitè ho considera els consellers podrien prendre part en les reunions que es convoquin per informar de tot allò que sigui relatiu a la seva tasca així com també per recollir tots aquells dubtes, queixes, inquietuds, idees o propostes que des del comitè consideressin oportú traslladar al si del comú”.

tracking