Crèdit Assegurances Vida permet contractar online

L'objectiu de la companyia és d’incrementar l’oferta de valor a través de la digitalització per permetre l'atenció a distància dels clients

Crèdit Assegurances Vida permet contractar online

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Crèdit Assegurances Vida ha posat en marxa l’opció de contractació 100% online de pòlisses, un nou servei que respon a la voluntat de la companyia d’incrementar l’oferta de valor a través de la digitalització i l’establiment d’eines i processos que permetin l’atenció a distància dels clients, segons informa en un comunicat. El nou servei es llança amb l’assegurança Crèditvida Capital, i la companyia preveu anar ampliant aquesta opció de contractació completament online a altres productes que ofereixen. Així, els clients podran contractar una assegurança de vida de manera fàcil i ràpida en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

En aquest sentit, Crèdit Assegurances Vida informa que el procediment és senzill i es guia a l'usuari en tots els passos d'una manera molt intuïtiva.En primer lloc es pot fer una simulació i veure la prima resultant. A més, l’usuari pot escollir l’import del capital a assegurar així com la periodicitat de pagament: mensual, trimestral, semestral o anual. Després, un cop l’usuari confirma la simulació, es passa un breu qüestionari de salut i s’introdueixen les dades personals, així com un número de compte on domiciliar la pòlissa. Per últim, el client pot veure tota la documentació i confirmar-ne la lectura abans de signar-ho de manera digital. Després el client rep tota la documentació en format digital per poder-la descarregar i conservar, i l’assegurança ja queda activada.

Així,Crèdit Assegurances Vida amplia amb la contractació online els canals de venda que té actualment a disposició dels clients que són les oficines físiques i el telèfon.La companyia recorda que també ofereix el servei de recepció de documentació mèdica online ‘Gestions en un clic’, a través del web.

tracking