gent gran

Trobada esportiva de residències d'Andorra i Catalunya

Cada centre s'encarregarà d'organitzar i realitzar les diferents proves esportives per la gent gran durant aquesta setmana

exmembres de liberals ex-liberals costa pallarés, PACOs

exmembres de liberals ex-liberals costa pallarés, PACOsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Re-Trobada Esportiva de Residències 2022 d'Andorra, l'Alt Urgell i la Cerdanya engega aquest dilluns 27 de juny, segons informa l'ajuntament de la Seu d'Urgell en un comunicat. Així, en aquesta trobada adreçada a gent gran que viu en residències, es realitzen diverses proves per a totes les persones residents que han estat entrenant durant tot l'any.

Aquesta edició de la jornada esportiva no serà presencial, pertant,els participants podran seguir en directe, des de les seves residències, l'acte d'inauguració i la cloenda que serà el divendres 1 de juliol. En ambdós actes es comptarà amb la participació de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, i la ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat del Govern d'Andorra, Judith Pallarès. També tindrà lloc l'actuació de l'Esbart Valls del Nord.

Així mateix, serà cada residència l'encarregada d'organitzar idur a termea cada centre les diferents proves establertes durant aquesta setmana del 27 de juny a l'1 de juliol. D'Andorra hi participa la residència Clara Rabassa, El Cedre, el centre dediaCencrade Santa Coloma i el centre major de Sant Julià de Lòria.

tracking