BALANÇ POLICIAL

Dos arrestos per agressions a la parella i l'exparella

La policia va detenir setze persones durant la setmana passada, la majoria per delictes contra la seguretat del trànsit

Un cotxe de la policia amb els llums blaus encesos.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de 49 anys va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Els fets van tenir lloc el diumenge 26 a les 19.16 hores a la capital quan es va presentar una denúncia a la policia per una presumpta agressió de l'interessat envers la seva exparella.

El mateix dia a les 23 hores a Ordino, una dona resident de 26 anys va ser arrestada com apresumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic després que els agents fossin requeritsen un domicili particular per una discussió de parella que va derivar en una agressió de la interessada envers l’altra part.

Dues persones detingudes per varis furts

Dues persones van ser detingudes per delictes contra el patrimoni. La primera, una dona resident de33anys, el dilluns passat a les 09.55 hores a Escaldes-Engordany com a presumpta autora dediversosfurts,dels qualsla policia no ha donat més informació. El segon va ser l'arrest d'un home resident de35anys com a presumpte autor dediferentsrobatoris, dels quals tampoc se'n té més detall.Ambosassumptes es troben en procés judicial.

Al llarg de la setmana passada, en total el cos de seguretat va procedir a la detenció de setze persones, dues per presumptes delictes contra la salut pública, dues més contra el patrimoni, set contra la seguretat del trànsit i cinc per altres delictes.

tracking