Successos

Ferida lleument una dona en un aparatós accident

Un vehicle ha topat contra les proteccions a l'entrada del túnel de Sant Antoni de la Massana

El vehicle ha quedat destrossatEmma Coll

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 43 anys ha resultat ferida de caràcter lleu després de patir un accident molt aparatós a l'entrada del túnel de Sant Antoni de la Massana quan sortia de la rotonda del túnel dels Dos Valires en direcció a Escaldes-Engordany poc després de les onze del matí. El Land Rover Range amb matrícula del Principat que conduïa la dona ha quedat destrossat per l'impacte contra les proteccions i els senyals.

La policia, els bombers i el servei d'emergència s'han desplaçat al lloc dels fets. El cos d'extinció hi ha intervingut amb un vehicle d'excarceració i una ambulància, amb dotacions del parc de la Massana i d'Andorra la Vella, segons ha informat el cap de guàrdia. No ha calgut excarcerar la conductora, però s'ha utilitzat el vehicle d'excarceració per retirar les restes del turisme implicat en l'accident i netejar la calçada. La víctima ha estat traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i era l'única ocupant. Segons han informat des del centre hospitalari, la dona ha patit contusions lleus.

La circulació pel túnel de Sant Antoni ha estat tallada en sentit Escaldes-Engordany durant una mitja hora per tasques de neteja de la carretera, per això el trànsit s'ha desviat pel Dos Valires cap a Encamp, segons ha informat el departament de Mobilitat. El cotxe accidentat ha quedat aturat a un dels carrils de pujada cap a la Massana i ha estat l'únic implicat en el sinistre.

tracking