AFERS SOCIALS

Reunió per valorar els protocols de violència de gènere

La Comissió Nacional de Prevenció de la Violència de Gènere i Domèstica ha mantingut una trobada presidida per la ministra Pallarés

exmembres de liberals ex-liberals costa pallarés, PACOs

exmembres de liberals ex-liberals costa pallarés, PACOsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Nacional de Prevenció de la Violència de Gènere i Domèstica (CONPVGD) ha mantingut aquest dijous una nova reunió, presidida per la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, en la trobada s'ha fet balanç del treball dut a termeen la primera meitat d’aquest any, com ara les formacions específiques dirigides per l’Àrea de Polítiques d’Igualtat i la implementació de la guia de col·laboració i els protocols d’actuació en casos de violència de gènere i domèstica per a multiplicitat de sectors.

Pel que fa al sector educatiu, s'han valorat positivament els tallers realitzats als centres educatius del país durant el curs escolas centrats en la violència de gènere, l'assetjament escolar i la igualtat. En aquesta línia, l'executiu recorda que s’ha fet una previsió de les accions encaminades al nou curs escolar i la implementació del Pla de sensibilització per a la igualtat de gènere als centres educatius.

tracking