AUTOMOBILISME

El pilot Raül Ferré, nomenat ambaixador de FEDA

El jove esdevé la nova imatge de la parapública per donar visibilitat i impulsar la mobilitat elèctrica i la sostenibilitat

El director de FEDA, Albert Moles i el pilot Raül Ferré

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot d'automobilisme RaülFerréha estat nomenat ambaixador de FEDA per a la mobilitat elèctrica per la qual cosa esdevé la imatge de l'entitat per donar visibilitat a la mobilitat delfutur pròximi per ajudar a impulsar la sostenibilitat en aquest àmbit entre un públic més ampli, segons informa la parapública en un comunicat.

L'acte de nomenament del nou ambaixador de la mobilitat sostenible ha tingut lloc a l'estació transformadora de la central hidroelèctrica de FEDA, on el director general de FEDA, Albert Moles, i el secretari general de l'ACA,TotiSasplugasTeixidó, han presentat el pilot d'automobilisme. En aquesta línia, Albert Moles, ha posaten relleuel significat de l'acte per a FEDA, que ha nomenat un ambaixador per primera vegada en la seva història. Així mateix, FEDA assenyala que aposta fermament per la mobilitat elèctrica i que vol arribar a un públic més ampli amb aquesta nova figura.

La col·laboració amb l'ACA, defensora també de la mobilitat elèctrica ha estat clau en el projecte, iSasplugasha destacat que "tenim clar que la transició cap a la mobilitat elèctrica ja és una realitat i també ho és en l'àmbit esportiu on la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) impulsa amb força cada cop més nous campionats mundials amb vehicle de propulsió elèctrica". Així, el nou ambaixador de FEDA, RaülFerré, ha explicat que l'aposta per aquesta modalitat de mobilitat és un reptedel qualestà molt orgullós i ha assenyalat que l'esport del motor pot ser sostenible conservant tots els al·licients que fan almotorsportuna disciplina única.

Els esforços de l'ACA, FEDA i RaülFerréestaran centrats a acostar Andorra als objectius de l'estratègia de mobilitat, d'incrementar el parc mòbil elèctric en un 20%el 2030i reduir les emissions de la mobilitat interna en un 50%, segons destaca la companyia.

tracking