judici ràpid

El batlle obliga 'Ferrariman' a demanar disculpes a Instagram

L’empresari ingressarà a la presó si reincideix i torna a injuriar els agents

Una imatge captada del vídeo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari Xavier Caballol, conegut amb el sobrenom de Ferrariman, va publicar ahir un vídeo a Instagram per demanar disculpes “de tot cor” als agents de l’autoritat que s’hagin sentit ofesos per les seves paraules a causa, segons matisa, “del meu particular sentit de l’humor que aquest cop se’m va escapar de les mans”.

Caballol, acompanyat de la seva parella, comença saludant tots els “ferrariboys i ferrigirls” i explica que vol demanar disculpes “de tot cor i com a exigència del batlle” pel vídeo que va publicar també a Instagram on es referia a agents de la policia amb to de mofa i parlava amb falta de respecte a uns agents de circulació que, amb molt de respecte, li feien un advertiment.

Ferrariman es dirigeix especialment a aquestes persones si “les seves paraules han ferit la sensibilitat d’algú”, i remarca que aquesta no era la seva intenció. Admet que té un humor molt peculiar i reivindica la llibertat d’expressió, però en aquest cas en particular reconeix que “se’m va escapar de les mans”.

En el vídeo, Caballol afirma que no és una persona dolenta, “una mica dolentota a vegades, perquè m’agrada l’humor, i soc el primer que es riu de mi mateix, encara que aquest cop se’m va escapar de les mans”.

La nit de divendres a dissabte la va passar a les dependències policials, i dissabte a la tarda va ser jutjat per una ordenança penal. El batlle li va imposar una multa de 1.500 euros, demanar disculpes i, si torna a reincidir en delicte contra l’honor, acabarà ingressat a la Comella. Ferrafriman assegura que no era conscient que “podia ferir la sensibilitat d’algunes persones. Jo no tinc un mal fons, no soc una persona dolenta, tinc amics que són policies i aquest cop se’m va escapar de les mans”, comenta.

La policia el va detenir la tarda de divendres passat després que les darreres setmanes hagi publicat diversos vídeos a les seves xarxes socials insultant i menystenint tant els policies com els agents de circulació.

En els darrers vídeos penjats a Instagram també criticava la feina del Govern amb relació a la mobilitat del país i demanava accions per rebaixar el preu de la gasolina. De fet, ell mateix avançava a través de les xarxes socials que se l’havia avisat que seria detingut.

tracking