Escaldes

Caldea estrena un espectacle visual i sonor per a l'estiu

El termolúdic vol repetir les xifres de rècord de l'any passat

Piscina exterior del termolúdicCaldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea presenta l'espectacle Storm com a principal novetat de la temporada d'estiu durant la qual espera assolir les xifres de rècord de l'any passat. El termolúdic recorda que l'estiu anterior va superar els 2 milions d'euros de facturació a l'agost que representen la quantitat més alta obtinguda des de l'obertura el 1994, perquè tot i la situació d'incertesa per la guerra a Ucraïna i els increments de la inflació "el client fidel i de proximitat, que és majoria l'espai termal, fa augurar una bona temporada, en la línia de l'any passat", expliquen des de Caldea.

Els visitants trobarà aquest estiu un espectacle en primícia a Caldea amb acrobàcies amb tela que flueixen al compàs d'originals combinacions de jocs de llum estroboscòpiques i d'aigua, assenyala en un comunicat. Storm compta amb la música en directe de Big Dani Pérez i es presenta com "un espectacular concepte visual i sonor que permet al visitant tenir la sensació de trobar-se enmig d'una tempesta d'estiu, però amb la tranquil·litat de sentir-ho des de la calma", exposen des de Caldea. Les actuacions seran des del 6 al 27 d'agost amb dues sessions diàries a les 11.40 hores i a les 21.40 hores i durant tot l'estiu s'oferiran espectacles complementaris, tant diürns com nocturns, de nou amb els jocs d'aigua, música i llum com a protagonistes.

La direcció del termolúdic destaca que per millorar l'afluència s'ha continuant millorant serveis i s'ha fet un esforç per ampliar la plantilla amb la contractació de 20 nous empleats.

tracking